Analoga syntester som passar till lysrörs belysningsskåp.

Pris: 982 kr exkl moms (fraktfritt) . Artikelnr: KMS

                                                    (för att beställa skicka email till     order@syntavlor.se )

Nu kan ni måttbeställa en standard syntavla.

Vi kan tillverka er tavla för exakt det testavstånd ni behöver. (Från 3 upptill 5 meter). Syntavlorna kan även fås med extra rader vid behov.Tavlorna tillverkas/tryckes på sedvanliga  PVC plast.

Tavlans dimensioner är 60 X 26 cm och passar i alla synprövingsskåp, även de utan metallbakstycke. Ange exakt testavstånd när ni beställer, och eventuellt undersökningsrum. (T ex 3,85 m, undersökningsrum 12)

KM Bokstavstavla standard som går att decinficera med sprit och tvätta med tvållösning.

Det är vår synprövningstavla för barn i åldrarna fem år och uppåt.
KM Bokstavstavlan rekommenderas för synprövningen i samband med 6-års hälsokontroll samt att användas inom skolhälsovård och ögonsjukvård.

I paketet ingår en pektavla.
Med patienter som inte kan läsa testar man med "lika-för-lika-metoden". Det innebär att undersökaren pekar på en bokstav på syntavlan och patienten pekar ut den på pektavlan.
KM-Tavlan Standard är konstruerad för ett testavstånd på tre meter. Det är lättare att få kontakt med patienten på tre meter än på fem meter, och det blir på så sätt lättare att styra synundersökningen.
KM-Tavlan Standard är gjord i beständig PVC plast. Tavlans dimensioner är 49,5 x 26,5 cm och passar i alla synprövingsskåp,  Pektavla och kardborreband för att fästa upp tavlan medföljer.

Material: Vit, 1,0 mm antireflexbehandlat PVC som går att desinficera med handspritt samt tvättas med handtvål

Pektavla i samma material följer med.

Passar till alla belysningsskåp.

HVOT är vår synprövningstavla för barn i åldrarna fyra till fem år. HVOT rekommenderas av FASS för synprövningen i samband med 4-års hälsokontroll. I paketet ingår en pektavla så att även icke läskunniga kan testas.

Med patienter som inte kan läsa testar man med "lika-för-lika-metoden". Det innebär att undersökaren pekar på en bokstav på syntavlan och patienten pekar ut den på pektavlan.

Pris: 982 kr exkl moms (fraktfritt) . Artikelnr: HVS

Synprövningsbågar

När man syntestar barnen är det viktigt de tittar med ett öga i taget utan att de ”tjuvtittar” med det icke fixerande ögat. Risken är annars att man inte upptäcker en ev. synnedsättning. Synprövnings bågarna är gjorda  för att hindra detta samtidigt upplevs de inte obehagliga såsom med ögonplåster.

Pris:  Synprövningsbågar:  402 kr                      

för att beställa skicka email till     order@syntavlor.se

Vi tillverkar betydligt fler tester än som anges här ovan. Saknar ni någon produkt eller vill ni komma i kontakt med oss? mejla till info@syntavlor.se

Syntavlor med individuell testavstånd: 1985 kr exkl moms (fraktfritt). Produktnr: DFN+, eller CXO+

Belysningsskåp och Golvstativ


Innehåller två  lysrör som tänds snabbt och har stor livslängd; Ett fixationsljus som kan tändas och släckas separat samt kabel med jordad stickpropp. Kan hängas på vägg eller fästas på golvstativ.

Syntavlorna ställs i skåpet och hålls kvar med magnet. H: 68 cm D: 15,5 cm B: 44 cm. Synprövningstavla ingår ej!


Pris:  Belysningsskåp:  5425 kr


Pris: Golvstativ: 3980 kr  Golvstativ (beställes separat) 

Standard tavlor med individuell anpassad testavstånd

för att beställa skicka email till     order@syntavlor.se