KM Närvisustavlan är baserad på samma bokstavskombination som KM-Tavlan men testar patienten på läsavstånd (33 cm). En unik konstruktion gör att man alltid testar på exakt samma avstånd. För att få en helhetsbild av barnets synförmåga, så måste man även kunna testa synen på läsavstånd (33 cm). KM Närvisus är gjord för att testa synen på detta avstånd. Samma gradering används som på en vanlig bokstavstavla på långt håll, vilket underlättar jämförelsen mellan synvärdena på långt och nära håll. Patienten behöver inte kunna bokstäverna, eftersom det finns en liten pektavla.

Pris: 982 kr exkl moms

KM Närvisus Standard                                  Mått: 33 x 12 x 6 cm                                           Teståldern: 5 år och uppåt

Ett närvisustest med 8 test i ett för 2,5 år och uppåt.

Vår nya produkt Närvisus 7+1 är en vidareutveckling av KM Närvisus. Tills idag har det saknats en när-test för läsavstånd som klarar de flesta syntester.

Denna produkt innehåller 8 olika test i ett.HVOT, SYMBOL, CXO, KM-Närvisus, HVOT enstaka, KM enstaka, SYMBOL enstaka samt ett valfritt test. Detta kan t ex vara LIX T-skala(18-4pktr), Snellens Eeller Landots ring.
Med denna produkt kan du testa synen påalla läsavstånd och på de flesta patientkategorier och med de tavlor du är van vid. Detta syntest är det första att erbjuda alla de vanligaste 3- och 5-meterstesten för läsavstånd. Detta gör att du kan jämföra patientvisus för läsavstånd med det för 3 och 5 meters avstånd.
Tavlan är konstruerad för att användas på det fasta testavståndet 33 cm med hjälp av hakstödet, samt i fritt rum. På så sätt kan man låta patienten läsa på det avstånd som patienten är van vid. En omvandligstabell medföljer för omräkning av synskärpan.
Tavlan är konstruerad för lång hållbarhet. Hakstödet för det fasta testavståndet är konstruerad av plexiglas och tavlorna är tryckta på hållbara magnetmattor. Tavlorna är sedan laminerade för att motstå smuts och repor. Eftersom tavlorna är magnetiska är det lika lätt att fästa tavlan mot hakstödet som det är att byta tavla.

Pris: 1795 kr exkl moms

Synprövningsbågar

432kr

Hur man beställer: Mejla beställningen till : order@syntavlor.se

Hur man beställer: Mejla beställningen till : order@syntavlor.se