Vi strävar efter att vara bäst i Sverige på syntavlor och synprövningstester, och det självklara valet vid synundersökningar för de som är verksamma inom ögonsjukvården, skolhälsovård och hälsovård. Vår verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och lång hållbarhet hos alla våra produkter och tjänster. Vårt mål är att våra produkter ska vara användarvänliga och ha en så liten miljöpåverkan som möjligt från ”vaggan till graven”.

För produktbeskrivningar och priser klicka på knapparna här under.

Ortho KM (www.syntavlor.se)

Besöksadress: IDEON Science Park - Scheelevägen 17  B1, 223 70 LUND

tel:070 5249854  Kontakt email: info@syntavlor.se

Ogonkliniker.html
Skolhalsovarden.html
Halsovarden.html

Syntester för..

Vår  miljöpolicy

Miljopolicy.html

KMScreen Digital Lees, Hess och Harms Screen

LED belysta syntavlor för

Ögonsjukvård, Skolhälsåvård & Hälsovård

Nya produkter

I över 50 år har glödlampor och lysrör använts i belysningsskåp till olika analoga synprövningstester.

Med den nya LED-teknologin har det blivit möjligt att ersätta de gamla lysrören i belysningsskåpen med LED-paneler.

Jämfört med lysrör har LED-paneler mycket längre livslängd (mer än 50 000 arbetstimmar) och de är betydligt mer energisnåla.

Belysningspanelen med LED är tunnare än vanliga belysningsskåp, med endast 15 mm djup jämfört med de nuvarande ca 180mm. Den tunna LED-panelen gör synprövningen mer ergonomisk för vårdgivaren (lättare att peka på syntavlan). De är dessutom betydligt mer estetiskt tilltalande. Att byta tavla i ett belysningsskåp med LED-panel går snabbt och lätt.

De nya LED-panelerna gör det möjligt att fasa ut de gamla beslysningsrören/lamporna, och ersätta dem med ett energisnålare, klimatvänligare alternativ.

För nuvarande finns 4 olika tavlor att välja emellan. KM Standard, HVOT standard, DFN tavlan samt Logaritmisk enligt prof. A. Hedin. Testavstånd från 3 till 5m.


Läs mer om de olika paketalternativen.

Ögonordbok

Arbetar du inom ögonsjukvård eller är du optiker eller arbetar inom vården och kommer i kontakt med ögonterminologi, då rekommenderar vi varmt att köpa Pia Ahreborgs och Annika Lindbergs ÖGONORDBOK som innehåller mer är 4500 ögonbegrepp/ord/förkortningar/Registrerade läkemedel samt flera sidor med  ögonbilder.

Är du intresserad av att beställa boken är Du välkommen att köpa den direkt från deras förlag. Priset är 240 + frakt

www.ogonordbok.se

Vi rekommenderar

KMScreen_T55.html