KMChart Pro 24

Ett komplett system för digital synprövning

För frågor om pris, demo m.m., kontakta oss på info@syntavlor.se

Vi erbjuder även KMChart Pro på begagnade datorer.

De återanvända datorerna är rekonditionerade och i mycket gott skick. De har den senaste versionen av KMChart Pro, och varje dator kontrolleras av oss innan köp.

Förutom ett betydligt lägre pris innebär köpet av de begagnade datorerna med KMChart Pro även en markant lägre miljöpåverkan än köp av nya/nyproducerade datorer.

Vi erbjuder 1 års hårdvarugaranti och gratis tekniksupport vid varje köp (samma som för nya datorer).

Kontakta oss för pris och lagerstatus.

Begagnade KMCharts 21,5"

Ladda ner produkt beskrivning

För frågor om pris, demo m.m., kontakta oss på info@syntavlor.se


KMChart Pro utvecklades på Ögonkliniken, Universitetssjukhuset i Lund, som ett internt kvalitetssäkringsprojekt i samarbete med andra ögonkliniker i Skåne, samt med optiker från Syncentralen i Lund. Målet var att digitalisera och standardisera alla synprövningstester som används inom ögonkliniker och syncentraler, samt förbättra undersökningsergonomin.

KMChart är ett komplett system för digital synprövning. Systemet består av en Apple iMac med en högkontrast- och antireflexbehandlad skärm, samt ett programvarupaket med digitala syntester och synprövningstavlor. Systemet är utvecklat för och i den svenska sjukvården och är registrerat som medicinskteknisk utrustning hos Läkemedelsverket.


Några av fördelarna med KMChart Pro är att:

•Produkten har alla viktiga test samlat i ett paket. Det sparar tid och plats.

•Paketlösningen med dator och mjukvara garanterar att ni får ett utprövat system med rätt bildkvalitet.

•Produkten erbjuder alla synprövningstavlor ni är bekanta med, men i fler varianter och med fler rader (från 0,03 till 2,0).

•Användandet av KMChart Pro 24 minskar den statiska belastningen på armar och axlar.

•Med datorn följer en fjärrkontroll som man använder för att navigera bland KM Charts menyer, samt styra synprövningstesterna med.