LED synstester för Ögokliniker

KMChart


Med den digitala synprövningsenheten KMChart kan man nu testa alla typer av patienter, både vuxna och barn samt patienter med låg (0,03-0,09) och övrig synskärpa (0,1-2,0). KMChart innehåller alla syntester behövs på ögonkliniker, syncentraler, ortoptistmottagningar, diabetesmottagningar samt hos optiker. Den styrs med hjälp av en fjärrkontroll.

KMChart har fått stor spridning bland svenska ögonkliniker.

KMTouch är en komplett, mobil synprövningsenhet bestående av en läsplatta med synprövningsprogram, en fjärrkontroll, och ett silikonfodral med handtag. Läsplattan, en iPad med perfekt skärmkvalitet, är lätt att flytta runt mellan olika undersökningsrum och arbetsplatser. 

KMTouch innehåller alla synprövnings-, samsyns- och andra tester som behövs på vårdcentraler, inom barnhälsovården, företagshälsan, skolhälsovården, och på ögonkliniker. Den innehåller tester för både mätning på avstånd (3 till 4 m) och nära håll (läsavstånd).

LIX Läspärm i PVC-plast (2019)

Den nya läspärmen är tryckt på antireflex-behandlade blad i mjukmedelsfri PVC-plast. Bladen tål att desinficeras, samt kan tvättas med mild tvållösning för att ta bort fettfläckar från fingeravtryck.

Den nya LIX 2019 består av fyra texter för vuxna, två texter för barn, samt Närvisus- och Bedside-blad.

LÅGVISUS tavlan


Används istället för fingerräkning till patienter som ser mindre än 0,1.

Lågvisustavlan inkluderar en omvandlingstabell för mer exakt synskärpa. Tavlan är lätt att använda och kräver inte belysningsskåp.

KM Screen

Våra nya LED syntester är anpassade för alla typer av mottagningar inom ögonsjukvården.

Jämfört med lysrör har LED-paneler mycket längre livslängd (mer än 50 000 arbetstimmar) och de är betydligt mer energisnåla. Den tunna LED-panelen gör synprövningen mer ergonomisk för vårdgivaren (lättare att peka på syntavlan). De är dessutom betydligt mer estetiskt tilltalande.

KMTouch

Sedan 1940-talet har Lee Screen varit det vanligaste testet för kartläggning av ögonmusklernas binokulära överfunktioner och underfunktioner.

Med den nya digitala KMScreen, som utvecklades vid Universitetssjukhuset i Lund, är det möjligt att göra betydligt mer omfattande och noggranna okulära motilitetsutredningar på kortare tid.

KM Närvisus tester

Vi har flera olika typer av närtester, både vanliga närsyntester, samt tester anpassade för olika diagnoser inom ögonsjukvård.

Provbågar för barn och vuxna

Kasper P.L. synprövnings & Kontrast test

För barn under 2,5 år samt patienter med flera funktionsnedsättningar.

Syntester för Ögonkliniker

För att beställa, maila order@syntavlor.se

Ange fakturaadress, leveransadress, artikelnummer samt testavstånd. Ange även ett telefonnummer vi kan nå er på ifall det uppstår frågor kring beställningen.

Har ni frågor kontakta oss på info@syntavlor.se        Frakten ingår i alla priser men moms tillkommer.

Beställa

Bordsställ till LED-panelsbelysning

För priser kontakta oss på info@syntavlor.se  

Stativ till LED Syntavlor

För priser kontakta oss på info@syntavlor.se  

Analoga standardsyntester samt syntavlor med individuellt anpassat testavstånd

Våra analoga syntester passar alla typer av lysrörsbelysningsskåp.

Ni kan även måttbeställa alla typer av syntester och få dem med individuellt anpassat testavstånd, samt välja rader.