Till skolhälsovården rekommenderar vi KMTouch som innehåller flera typer av syntester för skolbarn i alla åldrar. Man kan utföra både enkla avståndssynkontroller, samt utökade synkontroller t.ex. vid dyslexiutredningar. Det finns även färgseendetester. KMTouch består av en läsplatta som är lätt att ta med sig till olika skolor. Vill man ha fastmonterade syntester rekommenderar vi LED30 syntavlor.

Klicka här under för att läsa mer om våra produkter. Har ni frågor, kontakta oss på info@syntavlor.se

Till skolhälsovården rekommenderar vi KMTouch som innehåller flera typer av syntester för skolbarn i alla åldrar. Man kan utföra både enkla avståndssynkontroller, samt utökade synkontroller t.ex. vid dyslexiutredningar. Det finns även färgseendetester. KMTouch består av en läsplatta som är lätt att ta med sig till olika skolor.

KMTouch

KM Närvisus tester

KM Närvisus testet används vid utökad synkontroll inom skolhälsovården. Utökad synkontroll behövs t.ex. vid dyslexiutredningar, samt när eleven klagar på huvudvärk och/eller har andra symptom i samband med läsning och arbete på nära håll.  

Syntester för skolhälsovården

Analoga standardsyntester

(avsedda för lysrörsbelysningsskåp)

Provbågar för barn och vuxna

Syntavlor till de klassiska lysrörsskåpen där tavlorna belyses framifrån. Våra syntavlor passar alla typer av belysningsskåp som säljs i Sverige.

LED-panels syntester  passar bra för skolhälsovården. Det finns 7 olika tavlor för barn och ungdomar. Testavståndet är 3-4 meter.

LED-panels syntester